READ - FOLLOW - COMMENTS =)

Thursday, May 26, 2011

K - PoP Malaysia Ish3...


Dunia ini penuh dengan keajaiban dan kepelikan yang dijadikan Allah Yang Maha Esa supaya umat manusia dapat memikir dan merendah diri keatas kekuasaan Nya. Tetapi ada jugak keajaiban dan kepelikan yang dijadikan oleh umat manusia yang agak susah untuk diterima akal yang amat menghairankan kita semua.

Apa nk jadi dgn artis melayu sekarang... Dah terdesak sgt ke nk popular sampai nk tiru gaya artis luar.??. Pakai baju x cukup kain, Itu bukan Imej org melayu yg beragama Islam. Dorg tu xpa la coz bkn islam. Cuba lah bawa imej yg baik dgn menggunakn identiti sendiri, bukan "Copy Paste" identiti luar. Pada yang berkenaan, janganlah ambil personal, cuma sebagai iktibar dan teguran yang membina..


M-PoP ???


Wonder Girls Malaysia ???


Bezakn Saiz Peha dan Ketinggian.


We officially disagree with their debut as a Malaysian.

What happened to Malaysians? 
Do we don't have our own identity?? 
Why do we need to produce copy-cat in our local entertainment industry? 
We want a pure natural MALAYSIANS artists. 

>Plus, I'm sure they are Malay and confirm they entitled as a Muslim. Why 
they wear those? K-Pop is non-Muslim.


For Gula - Gula Haters Click Me !!!
i
V


For Gula - Gula Fan  Go To Die !!!






4 comments:

cikida said...

yeahhh,,sy sokong kamu panda..ape2 je ngan kump ni kan..x hebat lnsong..setakat tiru meniru,,xde identiti lansong,erkkk...

Panda HEAD Curry said...

huhu thankx kerana menyokong panda

mazreenaFAZIRA said...

wujud ke? tak tau ponnn.
hahaha.terang terang tak popular
fr gula gula,wehhh wonder girls tu tayang peha semua lawa2 weh,korang? tak payah laaaa.
islam kan?

hyemynameisrasyid said...

hehe.,macam2 hal kan dunia skang.,follow arus semasa kot~

http://sayeponadeblogjgk.blogspot.com/2011/04/alahaikpop-malaysia.html

http://sayeponadeblogjgk.blogspot.com/2011/05/alahai-lagi-kpop-wannabe-from-malaysia.html

-ni antaranya ^^

Post a Comment